Telegrami: “Stories” që vijnë muajin tjetër

Telegram, aplikacioni i mesazheve të çastit që ka fituar miliona përdorues në mbarë botën falë theksit të tij në privatësi dhe siguri, po përgatitet të bëjë një hap të madh përpara. Sipas burimeve të brendshme, Telegram do të lançojë versionin e vet të “Stories” muajin e ardhshëm. Në një epokë ku ndarja e momenteve të…

5 mënyra për ta bërë më të sigurt mesazhimin tuaj të çastit

Jetojmë në një epokë ku komunikimi dixhital është thelbësor. Mesazhimi i çastit, në veçanti, është bërë një mjet i domosdoshëm për të qëndruar në kontakt me familjen, miqtë dhe kolegët. Megjithatë, së bashku me komoditetin e tij, ka shqetësime legjitime të sigurisë. Këtu janë pesë këshilla për ta bërë mesazhin tuaj të çastit më të…

AI: konkurrenca nxehet dhe teknologjia e madhe bast miliarda në mjetet e mësimit të makinerive.

Ngritja e inteligjencës artificiale Vitet e fundit, inteligjenca artificiale (AI) është bërë një nga teknologjitë më revolucionare dhe përçarëse. AI është tani një pjesë integrale e industrive të shumta, duke përfshirë kujdesin shëndetësor, financat, automatizimin dhe argëtimin. Nuk është çudi që gjigantët e teknologjisë po vënë shuma të mëdha në lojë për të siguruar një…

Rritni audiencën tuaj në Twitter dhe LinkedIn falë Typefully 2.0

Në një epokë ku prania e mediave sociale është kritike për markimin dhe rrjetëzimin, përdorimi i mjeteve të duhura për të optimizuar praninë tuaj në internet është thelbësor. Typefully 2.0 shfaqet si një mjet revolucionar që i ndihmon përdoruesit të ndërtojnë dhe të rrisin audiencën e tyre në Twitter dhe LinkedIn në mënyrë efektive. Ky…