Telegrami: “Stories” që vijnë muajin tjetër

Telegram, aplikacioni i mesazheve të çastit që ka fituar miliona përdorues në mbarë botën falë theksit të tij në privatësi dhe siguri, po përgatitet të bëjë një hap të madh përpara. Sipas burimeve të brendshme, Telegram do të lançojë versionin e vet të “Stories” muajin e ardhshëm. Në një epokë ku ndarja e momenteve të…

5 mënyra për ta bërë më të sigurt mesazhimin tuaj të çastit

Jetojmë në një epokë ku komunikimi dixhital është thelbësor. Mesazhimi i çastit, në veçanti, është bërë një mjet i domosdoshëm për të qëndruar në kontakt me familjen, miqtë dhe kolegët. Megjithatë, së bashku me komoditetin e tij, ka shqetësime legjitime të sigurisë. Këtu janë pesë këshilla për ta bërë mesazhin tuaj të çastit më të…