Zbuloni inovacionin e Stability AI: Stable Doodle i transformon skicat tuaja në imazhe tredimensionale

Në botën gjithnjë në ndryshim të teknologjisë, inteligjenca artificiale dhe grafika tredimensionale bashkohen në një sinergji krijuese të jashtëzakonshme. Stability AI ka lançuar me krenari mjetin e tyre të fundit të mahnitshëm – Stable Doodle. Kjo zgjidhje revolucionare kombinon inteligjencën artificiale të avancuar me grafikë 3D, duke u mundësuar artistëve dixhitalë, stilistëve dhe entuziastëve krijues…

Smartphone më të qëndrueshëm: Rregullat e reja të dizajnit ekologjik për të zgjatur jetën e telefonit tuaj

Industria e smartfonëve po bën hapa të mëdhenj drejt qëndrueshmërisë mjedisore. Me legjislacionin e ri të Bashkimit Evropian, prodhuesit thirren të dizajnojnë më shumë pajisje ekologjike, duke u fokusuar në jetëgjatësinë e softuerit dhe lehtësinë e zëvendësimit të pjesëve nga përdoruesit. Këto rregulla të reja synojnë të reduktojnë ndikimin mjedisor të telefonave inteligjentë duke inkurajuar…

Është zyrtare: telefonat inteligjentë do të duhet të kenë bateri të zëvendësueshme deri në vitin 2027

Këshilli Evropian përfundoi procedurën për miratimin e standardeve për telefonat me bateri të zëvendësueshme, duke i hapur rrugën një revolucioni të madh në sektorin e smartfonëve. Sipas rregullave të reja, të gjitha pajisjet celulare të tregtuara në Bashkimin Evropian do të duhet të pajisen me bateri lehtësisht të zëvendësueshme deri në vitin 2027. Ky vendim…

Apple lëshon versionet e para publike beta të iOS 17, iPadOS 17 dhe macOS Sonoma: Zbuloni veçoritë e reja në pamje paraprake!

Apple njoftoi së fundmi lëshimin e versioneve të para publike beta të iOS 17, iPadOS 17 dhe macOS Sonoma, duke u dhënë përdoruesve mundësinë që së pari të përjetojnë veçori dhe përmirësime të reja në pajisjet Apple. Me iOS 17, përdoruesit do të shijojnë një përvojë përdoruesi edhe më të butë dhe më intuitive. Ndër…