EcleTech. Kush jemi ne

Ne jemi duke u rritur ne Itali dhe po vijmë në Shipëri!

Ottieni una consulenza

EcleTech është një kompani e specializuar në marketingun e mediave sociale dhe reputacionin e markës. Ne ofrojmë shërbime cilësore për të siguruar sukses të shpejtë dhe të vazhdueshëm të kompanive që përpiqen të te zgjerohen ​​në botën dixhitale.

Ne jemi një ekip profesional që bazohet në të dhëna dhe jo në hipoteza!

Ne jemi në gjendje të ofrojmë një strategji 360 ° duke mbuluar të gjitha platformat aktualisht në internet.

Marketingu dixhital është mjeti më i fortë për sukses në çdo strategji të marketingut. Metoda që ju vendosni të reklamoni praninë tuaj dixhitale ndikon fuqimisht në rezultatet që dëshironi të arrini. Në fakt, nuk është e mjaftueshme vetëm të postoni një slogan në faqet e internetit ose në mediat sociale, është e nevojshme të krijoni përmbajtje origjinale për t'ju dalluar nga konkurrentët tuaj dhe sasia e madhe të përmbajtjes së pranishme në internet.

Strategjia e marketingut dixhital nuk përjashton të gjitha mjetet e tjera të marketingut, por funksionon paralelisht me ta, për të arritur shpejt qëllimet e përcaktuara. Krijimi i një strategjie ... efikase nuk është aq e thjeshtë sa mund të mendoni, me të vërtetë duhet të ketë gjithmonë punë adekuate dhe profesionale për të qenë në gjendje të arrini audiencën tuaj të destinacionit.

Si funksionon strategjia 360 °?

Stafi ynë i specializuar është i gatshëm t'ju ndihmojë, pavarësisht nga madhësia e kompanisë suaj. Duke optimizuar performancën e fushatave reklamuese në maksimum, ne do të jemi në gjendje të krijojmë strategjinë më të mirë të marketingut për nevojat tuaja.

Para së gjithash ju duhet të identifikoni cilen platformë, dhe me pas të përdorni audiencën tuaj të destinacionit. Pas kësaj, ne studiojmë se sa kohë njerëzit kalojnë në internet dhe ku kalojnë pjesën më të madhe të kohës.

Sapo te percaktojme platformën mbi të cilën duhet të përqendrohemi, ne fillojmë të ndërtojmë një strategji Ad Hoc të aftë për të kapur vëmendjen e publikut dhe per te rritur besueshmerine e markes tuaj.

Shërbimet

Krijim ``Web Site``

Krijimi, zhvillimi dhe mirëmbajtja e faqeve të internetit.
Ekip i madh që na lejon t’u ofrojmë klientëve tanë një rezultat të kënaqshëm.

Fushata Adv E-Commerce

Shërbimi ynë i E-Commerce Fushata ADV mund t’ju ndihmojë të sillni biznesin tuaj në një nivel më të lartë. Me mjetet tona të lehta për t’u përdorur dhe mbështetje të plotë, ne mund t’ju ndihmojmë të transformoni audiencen virtuale ne kliente konkrete.

Fushata ``Social Media`` Adv

Rrjetet Sociale nuk linden për të shitur dhe reklamuar, është e vërtetë, por fushatat reklamuese janë vendimtare për të rritur dukshmërinë tuaj dhe për të arritur klientë të rinj. Zbuloni shërbimin tonë të reklamimit dixhital në Facebook dhe Instagram.

Menaxhimi i Kanalit YouTube

Duke qenë motori i dytë më i madh i kërkimit në botë, YouTube u ofron përdoruesve një gamë të gjerë informacioni dhe video në një larmi temash. Besimi në përvojën tonë ju garanton një shërbim të plotë të konsulencës dhe menaxhimit të kanalit tuaj YouTube.

Analiza e kanalit YouTube

Ekipi i dedikuar për të analizuar kanalin tuaj YouTube, për të krijuar strategjinë më të mirë që do të ndihmojë ne rritjen e projektin tuaj.

Influencer Marketing

Epoka e mediave sociale … duke përdorur platformat sociale dhe planet e marketingut të influencuesve, ekipi ynë i ekspertëve, krijon, me ju, një strategji efikase të komunikimit për të kaluar me sukses cdo sfide.

Partnerët

Lajme

Kontakti

Rr. Margarita Tutulani, Sh, 2, K 11, Apt, 54.

+355 68 804 4202

E Hënë. - Premte. 09:00 - 18:00

Na shkruani

Invia Messaggio