Intervistë e Elon Musk me BBC

Musk: Drejtimi i Twitter-it ka qenë “shumë dhimbje” dhe “një slitë rrotulluese”, tha Elon Musk, në një intervistë të drejtpërdrejtë të organizuar me ngut me BBC. Sipërmarrësi miliarda dollarësh tha gjithashtu se do ta shiste kompaninë nëse do të vinte personi i duhur. Musk, i cili gjithashtu drejton prodhuesin e makinave Tesla dhe kompaninë e…