Apple lëshon versionet e para publike beta të iOS 17, iPadOS 17 dhe macOS Sonoma: Zbuloni veçoritë e reja në pamje paraprake!

Apple njoftoi së fundmi lëshimin e versioneve të para publike beta të iOS 17, iPadOS 17 dhe macOS Sonoma, duke u dhënë përdoruesve mundësinë që së pari të përjetojnë veçori dhe përmirësime të reja në pajisjet Apple. Me iOS 17, përdoruesit do të shijojnë një përvojë përdoruesi edhe më të butë dhe më intuitive. Ndër…