AI: konkurrenca nxehet dhe teknologjia e madhe bast miliarda në mjetet e mësimit të makinerive.

Ngritja e inteligjencës artificiale Vitet e fundit, inteligjenca artificiale (AI) është bërë një nga teknologjitë më revolucionare dhe përçarëse. AI është tani një pjesë integrale e industrive të shumta, duke përfshirë kujdesin shëndetësor, financat, automatizimin dhe argëtimin. Nuk është çudi që gjigantët e teknologjisë po vënë shuma të mëdha në lojë për të siguruar një…

YouTube përdor inteligjencën artificiale për dublimin dhe testimin e një shërbimi të ri lojrash

YouTube, platforma më e njohur në botë për ndarjen e videove, vazhdon të inovojë dhe të evoluojë. Së fundmi, ajo njoftoi prezantimin e një teknologjie të re që përdor inteligjencën artificiale (AI) për të mundësuar transmetimin e zërit në gjuhë të ndryshme. Gjithashtu, duket se YouTube po teston një shërbim të ri lojrash të quajtur…