Rritni audiencën tuaj në Twitter dhe LinkedIn falë Typefully 2.0

Në një epokë ku prania e mediave sociale është kritike për markimin dhe rrjetëzimin, përdorimi i mjeteve të duhura për të optimizuar praninë tuaj në internet është thelbësor. Typefully 2.0 shfaqet si një mjet revolucionar që i ndihmon përdoruesit të ndërtojnë dhe të rrisin audiencën e tyre në Twitter dhe LinkedIn në mënyrë efektive. Ky…