Meta lançon shërbimin e abonimit në VR 7,99 dollarë në muaj: Një hap përpara në botën e realitetit virtual

Realiteti virtual po bëhet gjithnjë e më shumë një pjesë thelbësore e përvojës dixhitale. Meta, i njohur më parë si Facebook, po udhëheq këtë revolucion me prezantimin e një shërbimi të ri abonimi VR. Për vetëm 7,99 dollarë në muaj, përdoruesit tani mund të kenë akses në një gamë të gjerë të përmbajtjeve dhe përvojave…

Inteligjenca artificiale në revolucion: Amazon përparon në automatizim, ndërsa DeepMind sfidon ChatGPT

Në një botë me ndryshim të shpejtë, ku Inteligjenca Artificiale (AI) po bëhet një pjesë integrale e shumë aspekteve të jetës sonë të përditshme, dy gjigantë të teknologjisë po hapin terren të ri. Nga njëra anë, ne kemi Amazon që vazhdon të revolucionarizojë automatizimin, ndërsa nga ana tjetër, CEO i Google DeepMind bën një deklaratë…