Si funksionon metoda e eisenhower?

Kjo matricë e thjeshtë përbëhet nga katër pika, të cilat favorizojnë rritjen e produktivitetit. Falë kësaj metode, përdoruesi arrin të kryejë së pari detyra të rëndësishme dhe urgjente dhe më pas iu përkushtua projekteve që janë të rëndësishme, por më pak urgjente. Falë kësaj skeme ju mund të kuptoni se cilat janë detyrat më pak…

Cila është teknika e domates?

Ndoshta ju keni dëgjuar tashmë për teknikën e domates, të shpikur në fund të viteve 1980 nga Francesco Cirillo, një sipërmarrës dhe zhvillues i softuerëve italianë. Teknika ju lejon të menaxhoni kohën tuaj në një mënyrë të thjeshtë dhe të ndani punën në interval duke përdorur një kohëmatës të thjeshtë. Tradicionalisht këto intervale janë 25…

Çfarë bën një “Community Manager”

“Community Manager” është një pozicion shumë e kërkuar nga kompanitë, në gjendje të menaxhojë operacionalisht komunikimin përmes të gjitha mediave sociale të një kompanie. Në fakt, merret me kujdesin për marrëdhëniet dhe ndërveprimin me klientët e mundshëm dhe efektivë. Vitet e fundit ka qenë një pozicion në rritje pasi kompanitë kanë filluar të kuptojnë rëndësinë…