Cila është teknika e domates?

Ndoshta ju keni dëgjuar tashmë për teknikën e domates, të shpikur në fund të viteve 1980 nga Francesco Cirillo, një sipërmarrës dhe zhvillues i softuerëve italianë. Teknika ju lejon të menaxhoni kohën tuaj në një mënyrë të thjeshtë dhe të ndani punën në interval duke përdorur një kohëmatës të thjeshtë. Tradicionalisht këto intervale janë 25…

Çfarë bën një “Community Manager”

“Community Manager” është një pozicion shumë e kërkuar nga kompanitë, në gjendje të menaxhojë operacionalisht komunikimin përmes të gjitha mediave sociale të një kompanie. Në fakt, merret me kujdesin për marrëdhëniet dhe ndërveprimin me klientët e mundshëm dhe efektivë. Vitet e fundit ka qenë një pozicion në rritje pasi kompanitë kanë filluar të kuptojnë rëndësinë…