Mercedes-Benz prezanton ChatGPT Voice Control në makinat e tij: Një hap përpara në inovacionin e automobilave

Mercedes-Benz, një prodhues lider i makinave luksoze, ka njoftuar një përparim të madh në industrinë e automobilave: integrimin e ChatGPT, modeli revolucionar i gjuhës i zhvilluar nga OpenAI, në automjetet e tij. Kjo veçori e re e kontrollit të zërit do ta çojë lidhjen dhe ndërveprimin njeri-makinë në një nivel krejtësisht të ri. ChatGPT dhe…

AI-Chat Interior Designer: Asistenti juaj personal për të dizajnuar hapësirën tuaj ideale

Në botën e dizajnit të brendshëm, inovacioni po merr një kthesë emocionuese. Imagjinoni të jeni në gjendje të dizajnoni hapësirën tuaj ideale pa pasur nevojë për takime të gjata dhe të shtrenjta me stilistë. Kjo mundësi nuk është më një ëndërr, por një realitet falë AI-Chat Interior Designer. Kthejeni vizionin tuaj në realitet Ne të…