Ja çfarë duhet të bëni dhe çfarë të mos bëni me llogarinë tuaj në rrjetet sociale të korporatës

Platformat sociale po bëhen një mjet gjithnjë e më i vlefshëm për bizneset. Ato ofrojnë jo vetëm mundësinë për të arritur një audiencë më të gjerë, por edhe për të bashkëvepruar drejtpërdrejt me klientët. Megjithatë, është thelbësore të përdoren mediat sociale në mënyrë efektive dhe të përshtatshme. Në këtë artikull, ne do të shqyrtojmë disa…