Spotify synon lartë: Niveli i ri premium vjen me audio HiFi

L’industria musicale sta vivendo un rinascimento digitale e Spotify non ha intenzione di rimanere indietro. Con il suo impegno costante per migliorare l’esperienza di ascolto, Spotify ha recentemente annunciato che sta pianificando di lanciare un nuovo livello di abbonamento Premium che includerà l’audio HiFi. La Qualità del Suono che gli Audiofili Sognano…

WhatsApp synon për fleksibilitet më të madh: përdorimi i llogarive të shumta në një pajisje të vetme është në horizont

Në një botë gjithnjë e më të lidhur, shumë përdorues përdorin më shumë se një llogari WhatsApp për të ndarë komunikimin personal dhe atë të punës ose për të menaxhuar projekte të ndryshme. WhatsApp, aplikacioni më i popullarizuar i mesazheve në botë, është në përputhje me nevojat e përdoruesve dhe po punon për t’ju lejuar…