Glystn: Zgjidhja novatore që ndihmon krijuesit të menaxhojnë komunikimin në mediat sociale

Kjo platformë e re i lejon krijuesit e përmbajtjes t’u përgjigjen ndjekësve të shumtë nëpër platforma të ndryshme sociale në një vend. Në një epokë ku mediat sociale dominojnë peizazhin e komunikimit dixhital, krijuesit e përmbajtjes shpesh e gjejnë veten që duhet të menaxhojnë një rrjedhë të vazhdueshme ndërveprimesh nga platforma të ndryshme. Megjithatë, ky…

TikTok fokusohet në tregtinë elektronike në Azinë Juglindore ndërsa Prime Video shkon me kosto të ulët në Indi

E-commerce dhe transmetimi i videove janë dy industri me rritje të shpejtë në Azinë Juglindore dhe Indi. TikTok dhe Prime Video po lëvizin për të përfituar nga këto mundësi. Në një botë gjithnjë e më të ndërlidhur, mediat sociale dhe platformat e transmetimit po kërkojnë të zgjerohen në tregje të reja. Aplikacioni për ndarjen e…