Google revolucionarizon blerjet në internet duke integruar inteligjencën artificiale për të parë veshje te njerëzit e vërtetë

Inovacioni në teknologjinë e blerjeve në internet është gati të bëhet më personal dhe realist falë AI të Google. Google është i njohur për të qenë në ballë të eksperimentimit dhe zbatimit të teknologjive të reja. Një nga risitë e saj më të fundit përfshin bashkimin e inteligjencës artificiale (AI) dhe blerjeve në internet, me…