YouTube lehtëson kufizimet e fitimit të parave: Një kapitull i ri për krijuesit dhe ngritja e mediave sociale

YouTube ul pragun e pranueshmërisë për programin e tij të fitimit të parave, pasi mediat sociale vazhdojnë të tejkalojnë organizatat tradicionale të lajmeve. Në një botë gjithnjë e më dixhitale, YouTube bën një hap të madh përpara për krijuesit e përmbajtjes. Platforma kohët e fundit njoftoi se do të ulë pragun minimal për pranueshmërinë për…

OpenAI prezanton aftësi të reja gjeneruese të tekstit me çmime më të ulëta

OpenAI, organizata kërkimore e inteligjencës artificiale me bazë në San Francisko, ka njoftuar përditësime të mëdha në shërbimet e saj të gjenerimit të tekstit, duke i bërë këto veçori të fuqishme më të aksesueshme se kurrë. Karakteristikat e reja gjeneruese të tekstit OpenAI ka prezantuar një sërë veçorish të reja gjeneruese të tekstit të krijuara…