Meta, Apple Vision Pro dhe Startup rival i OpenAI: Lëvizjet strategjike në botën e teknologjisë

Zuckerberg dhe Udhërrëfyesi Meta Ndërsa teknologjia po ecën përpara, liderët e industrisë po përshtaten për të qëndruar konkurrues. Mark Zuckerberg, CEO i Meta, së fundmi përshkroi udhërrëfyesin për punonjësit e tij, duke shpjeguar strategjitë e ardhshme të kompanisë dhe duke shprehur vizionin e tij në lidhje me Apple Vision Pro. Zuckerberg shpjegoi se Meta po…

Reklamat e LinkedIn përdorin AI për të ofruar formate të reja të reklamave të konservuara

Reklamat e LinkedIn vazhdon të inovojë me synimin për të ofruar zgjidhje gjithnjë e më efektive të marketingut dixhital. E fundit në këtë drejtim është zbatimi i Inteligjencës Artificiale Gjenerative (AI) për të krijuar formate të reja reklamash “të konservuara”. Inovacioni i sjellë nga Generative AI Generative AI është një degë e inteligjencës artificiale që…