Galaxy Unpacked: Eventi i Samsung kushtuar pajisjeve të palosshme do të vijë në fund të korrikut

Teknologjia po përparon vazhdimisht dhe Samsung është shpesh në ballë të këtyre risive. Njoftimi i fundit i kompanisë ka të bëjë me Galaxy Unpacked të ardhshëm, të planifikuar për në fund të korrikut, një ngjarje që do të fokusohet në pajisjet e palosshme. Galaxy Unpacked: Një vitrinë për inovacion Galaxy Unpacked është një ngjarje e…

Google provon hyrjen pa fjalëkalim në Workspace dhe Cloud: Passkey Beta tani në dispozicion për mbi 9 milion organizata

Në kontekstin e një mjedisi dixhital gjithnjë e më të fshehtë, siguria e llogarisë është bërë një përparësi kryesore për bizneset. Google, me angazhimin e saj të vazhdueshëm për sigurinë dhe privatësinë e përdoruesve, së fundi filloi testimin e identifikimit pa fjalëkalim për Google Workspace dhe Google Cloud. Kjo metodë e re, e bazuar në…