Amazon gjobitet për shkelje të privatësisë: do të paguajë 30 milionë dollarë

Amazon, një nga gjigantët e teknologjisë, është gjobitur për shkelje të privatësisë në lidhje me pajisjet e saj Alexa dhe Ring. Kompania ra dakord të paguante një gjobë prej 30 milionë dollarësh për shkelje që përfshijnë mbledhjen dhe përdorimin e paautorizuar të të dhënave personale të përdoruesve. Kjo ngjarje ngre pyetje të rëndësishme në lidhje…