Discord prezanton veçori të reja për t’i lejuar prindërit të gjurmojnë aktivitetin e fëmijëve të tyre në aplikacion

Discord, platforma popullore e komunikimit dhe rrjeteve sociale, ka njoftuar lëshimin e veçorive të reja që synojnë ta bëjnë më të lehtë për prindërit të monitorojnë aktivitetet e fëmijëve të tyre në aplikacion. Mbikëqyrja prindërore me panelin e ri të kontrollit Discord ka prezantuar një panel kontrolli të krijuar posaçërisht për prindërit, i cili u…

Anthropic lançon Claude 2: chatbot i fuqishëm i AI që shquhet për inteligjencën dhe saktësinë e tij

Anthropic, një kompani udhëheqëse e AI, ka njoftuar lançimin e Claude 2, gjeneratën e dytë të chatbot-it të saj të avancuar të AI. Claude 2 përfaqëson një hap të madh përpara në fushën e bisedave të AI, duke ofruar një përvojë më gjithëpërfshirëse dhe më të saktë për përdoruesit. Me aftësinë për të përpunuar dokumente…