Vizioni i Metës për Threads, i cili i kapërceu 100 milionë përdorues në dy ditë, është më shumë një mega-mall sesa një shesh publik.

Meta, kompania që qëndron pas rrjetit social të njohur Facebook, ka lançuar Threads, një platformë e re e mediave sociale që ka arritur më shumë se 100 milionë përdorues në vetëm dy ditë. Megjithatë, në kundërshtim me pritshmëritë e një sheshi virtual të gjallë dhe të përbashkët, Threads duket se ka një vizion më të…

Agjencia e teknologjisë e OKB-së vendos 9 robotë me pamje njerëzore për t’iu përgjigjur pyetjeve të gazetarëve në Gjenevë

Unioni Ndërkombëtar i Telekomunikacionit i Kombeve të Bashkuara ka njoftuar një ngjarje të paprecedentë: përdorimin e 9 robotëve me pamje njerëzore për t’iu përgjigjur pyetjeve të gazetarëve gjatë një konference për shtyp në Gjenevë. Ky event synon të nxisë diskutimin për të ardhmen e inteligjencës artificiale dhe ndikimin e saj në jetën tonë. Robotët humanoidë…