Metaverset industriale: Si Nokia po revolucionarizon efikasitetin e biznesit dhe ndikimin mjedisor

Koncepti Metaverse po fiton gjithnjë e më shumë vëmendje në botën e teknologjisë dhe inovacionit. Por, çka nëse Metaverse nuk do të ishte thjesht një përvojë virtuale, por një mënyrë për të ndihmuar kompanitë të kursejnë para dhe të reduktojnë emetimet? Kjo është pikërisht ajo që Nokia po përpiqet të arrijë me “metaversin e saj…