Orët inteligjente mund të zbulojnë shenjat e para të Parkinsonit deri në 7 vjet përpara diagnozës

Parkinson është një sëmundje neurodegjenerative që prek sistemin nervor dhe mund të shkaktojë një sërë simptomash, duke përfshirë dridhje, ngurtësi muskulore, vështirësi në lëvizje dhe probleme të ekuilibrit. Diagnoza e hershme e Parkinsonit është e qartë për trajtim efektiv dhe menaxhim më të mirë të simptomave. Kohët e fundit është shfaqur një mundësi premtuese e…