Vetëm përdoruesit e verifikuar do të kenë qasje në TweetDeck ndërsa përmbytja e përdoruesve vazhdon, duke pritur që Meta të nisë rivalin e saj Threads

Twitter është një media e njohur sociale që ka luajtur një rol të rëndësishëm në komunikimin online. Megjithatë, vitet e fundit, platforma është përballur me disa sfida, duke përfshirë trajtimin e abuzimit në internet dhe ruajtjen e cilësisë së informacionit të ndarë. Së fundmi, Twitter njoftoi një ndryshim të ri që do të ndikojë në…

Përdorimi i VPN është në nivelin më të lartë të të gjitha kohërave, por a janë njerëzit vërtet të sigurt?

Vitet e fundit, përdorimi i VPN-ve (Virtual Private Networks) është rritur ndjeshëm. Gjithnjë e më shumë njerëz po mbështeten në VPN për të mbrojtur privatësinë e tyre në internet dhe për të hyrë në përmbajtje të kufizuar gjeografikisht. Sidoqoftë, pavarësisht nga popullariteti në rritje i VPN-ve, lind pyetja: a janë njerëzit vërtet të sigurt kur…