Neuralink merr miratimin për implantet e trurit të njeriut: Një përparim në lidhjen mendje-makinë

Kompania Neuralink, e themeluar nga miliarderi Elon Musk, ka arritur një moment historik të rëndësishëm në misionin e saj për të lidhur trurin e njeriut me makinat. Kompania fitoi miratimin rregullator për implantet e trurit tek njerëzit, duke hapur rrugën për mundësi të reja në shkencë dhe teknologji. Ky zbulim përfaqëson një moment historik të…