Pinterest e bën më të lehtë fitimin e parave të përmbajtjes: Së shpejti do të vijnë përditësime të reja

Pinterest, platforma e njohur e mediave sociale e njohur për tabelat e saj virtuale të imazheve, po prezanton një sërë përditësimesh që do ta bëjnë më të lehtë për përdoruesit të krijojnë, publikojnë dhe matin performancën e përmbajtjes së tyre. Një nga risitë më domethënëse është aftësia për të futur një lidhje në të gjitha…

Reformat e inteligjencës artificiale Kërkimi në Google: Përvoja gjeneruese e kërkimit në Google (SGE)

Inteligjenca artificiale (AI) po transformon botën në shumë mënyra, dhe tani po revolucionarizon edhe kërkimin në internet. Google, një nga gjigantët e teknologjisë, po prezanton një veçori të re kërkimi, Google Search Generative Experience (SGE), e cila përdor AI për të përmirësuar dhe përshpejtuar kërkimin për tema të ndërlikuara. Google SGE: Si funksionon Google SGE…