Waymo synon të rrisë dhjetëfish udhëtimin me vetëdrejtim, duke dyfishuar zonën e shërbimit të robotaksisë në Phoenix

Waymo, filiali i Alphabet dhe një pionier në teknologjinë e vetëdrejtimit, ka njoftuar planet për të dyfishuar zonën e shërbimit të taksive robotike në Phoenix, Arizona, në një përpjekje për të dhjetëfishuar numrin e udhëtimeve pa shofer. Kjo lëvizje e guximshme shënon një hap të rëndësishëm drejt zgjerimit të lëvizshmërisë autonome dhe ofron një pasqyrë…