Swift Creator lëshon “Mojo”, një superset i Python që revolucionarizon botën e programimit

Kompania Swift Creator, e njohur për zhvillimin e gjuhës së programimit me të njëjtin emër, prezantoi produktin e saj më të fundit – Mojo, një superset i gjuhës së njohur Python. Mojo premton të zgjerojë aftësitë e Python duke shtuar veçori të reja dhe duke përmirësuar performancën. Në këtë artikull, ne do të eksplorojmë veçoritë…