Politika e ndryshimeve të Starlink: Lamtumirë kufirit të të dhënave, por rriten ndryshimet midis përdoruesve prioritar dhe standardë

Ndërsa Bashkimi Evropian është gjithnjë e më i interesuar për potencialin e Starlink, shërbimi i lidhjes satelitore të internetit të SpaceX, kompania njoftoi së fundmi një ndryshim të rëndësishëm në politikën e saj. Kufiri prej 1 TB për lidhjet standarde në shtëpi është hequr, por tani rrjeti do të jetë më i shpejtë vetëm për…

E ardhmja e sigurisë në internet: çfarë na pret në Google I/O 2023 dhe inovacioni i çelësit të kalimit

Google I/O 2023 po afrohet dhe entuziastët e teknologjisë janë të etur për të zbuluar lajmet që gjigandi Mountain View do të prezantojë gjatë ngjarjes vjetore kushtuar zhvilluesve. Ndër temat më të pritura, spikat sistemi inovativ i sigurisë i quajtur “passkey”, i cili mund të shënojë fillimin e një të ardhmeje pa fjalëkalim. Siguria në…