Si të eliminoheni nga interneti: Strategji për të hequr përmbajtjen tuaj dhe për të zvogëluar gjurmën tuaj dixhitale

Në një epokë ku jetët tona janë gjithnjë e më shumë të ndërlidhura me botën dixhitale, po bëhet gjithnjë e më e vështirë të mbrojmë privatësinë tonë dhe të fshijmë gjurmët tona në internet. Ndërsa është pothuajse e pamundur të zhdukesh plotësisht nga rrjeti, ka disa strategji që sugjeron El Pais që mund t’ju ndihmojnë…

Deklaratat e Musk mund të jenë “të rreme të thella”, argumentojnë avokatët e Teslës në gjykatë

Deklaratat e fundit nga CEO i Tesla dhe SpaceX, Elon Musk, janë marrë në pyetje nga vetë avokatët e Teslës. Në një mosmarrëveshje ligjore të fundit, avokatët kanë ngritur mundësinë që deklaratat e Musk mund të jenë rezultat i falsifikimit të thellë, një teknologji e avancuar që përdor inteligjencën artificiale për të krijuar video të…