Slack prezanton API-në e re të gjeneratës së ardhshme për integrime dhe automatizime të avancuara

Slack, platforma popullore e komunikimit për ekipet dhe bizneset, ka lançuar API-në e saj të gjeneratës së ardhshme. Ky API i ri u krijua për të lehtësuar zhvillimin e integrimeve dhe automatizimeve të avancuara, duke përmirësuar përvojën e përdoruesit dhe duke rritur produktivitetin e ekipit. Në këtë artikull, ne do të shikojmë veçoritë kryesore të…

Apple fillon në stërvitjen shëndetësore me inteligjencën artificiale

Apple, e njohur për pajisjet e saj më të avancuara dhe zgjidhjet inovative të teknologjisë, duket se po punon në një shërbim të trajnimit shëndetësor të bazuar në inteligjencën artificiale (AI). Ky shërbim i ri mund të revolucionarizojë mënyrën se si ne monitorojmë dhe menaxhojmë shëndetin tonë, duke ofruar këshilla dhe mbështetje të personalizuar përmes…