Sensory sjell bisedën me zë me AI gjeneruese

Sensory, një lider në teknologjitë e të folurit dhe njohjes së fytyrës, po ndryshon mënyrën se si ne ndërveprojmë me pajisjet elektronike të konsumatorit duke zbatuar bisedën zanore me AI gjeneruese. Falë kësaj teknologjie inovative, përdoruesit mund të përjetojnë biseda më të rrjedhshme dhe të natyrshme me pajisjet e tyre. Në këtë artikull, ne do…

Google zgjeron mjetet e tij të sigurisë tek konkurrentët dhe prezanton sinkronizimin e cloud për Authenticator

Në një lëvizje befasuese, Google ka njoftuar se po i vë mjetet e saj të sigurisë të disponueshme për platformat konkurruese, në një përpjekje për të përmirësuar sigurinë në internet për të gjithë përdoruesit. Për më tepër, Google ka përditësuar shërbimin e tij të njohur të vërtetimit me dy faktorë, Authenticator, për të lejuar sinkronizimin…