Lufta e Kinës kundër “deepfakes” nuk i ndalon aplikacionet e saj të përhapen në tregje të tjera

Vitet e fundit, Kina ka rritur luftën e saj kundër “deepfakes” ose imazheve dhe videove të krijuara artificialisht që mund të përdoren për të përhapur lajme të rreme dhe për të manipuluar opinionin publik. Megjithatë, pavarësisht masave të rrepta të marra nga qeveria kineze, aplikacionet kineze që specializohen në krijimin e “deepfakes” po fitojnë popullaritet…

Kompleksiteti në rritje i Menaxhimit të Sistemeve Cloud: Sfidat dhe Zgjidhjet për Bizneset Globale

Menaxhimi i sistemeve cloud është bërë një çështje kritike për bizneset në mbarë botën pasi kompleksiteti dhe diversiteti i zgjidhjeve cloud vazhdon të rritet. Bizneset përballen me sfida të integrimit, sigurisë dhe pajtueshmërisë teksa kërkojnë të përfitojnë sa më shumë nga oferta e shërbimeve cloud të energjisë. Në këtë artikull, ne do të shohim sfidat…