Intel integron teknologjinë VPU në të gjitha CPU-të e klientëve të gjeneratës së ardhshme të Meteor Lake për përshpejtimin e AI

Intel, një nga prodhuesit kryesorë të procesorëve në botë, po e çon përshpejtimin e inteligjencës artificiale (AI) në nivelin tjetër. Kompania ka njoftuar se të gjithë CPU-të e klientëve të saj të gjeneratës së ardhshme, të njohura si Meteor Lake, do të përfshijnë teknologjinë e Njësisë së Përpunimit të Vizionit (VPU). Ky përditësim përfaqëson një…

iXCharger: Karikuesi me 1 TB hapësirë ​​ruajtëse të integruar dhe funksione të automatizuara rezervë

Imagjinoni të keni një karikues laptopi që jo vetëm ju furnizon me energji, por gjithashtu ju jep 1 TB hapësirë ​​ruajtëse të integruar dhe veçori të automatizuara rezervë. Kjo është pikërisht ajo që po sjell në treg projekti iXCharger, i zhvilluar nga startup-et Phihong, Vinpower dhe Silanna Semiconductor. Kjo pajisje hibride inovative ofron një zgjidhje…