Bitcoin dhe Ethereum: Ordinalët tejkalojnë NFT-të në tregun e kriptomonedhave

Kriptovalutat janë bërë një forcë lëvizëse në ekonominë dixhitale globale, me Bitcoin dhe Ethereum që mbajnë lidershipin në sektor. Megjithatë, një prirje e re është duke u zhvilluar në botën kriptografike: Ordinalët po fitojnë gjithnjë e më shumë vëmendje dhe rëndësi, madje duke tejkaluar fenomenin e njohur të NFT-ve (Non-Fungible Tokens). Ordinalet Për të kuptuar…