E ardhmja e realitetit të shtuar: Lamtumirë ekranit të laptopit, Mirë se vini në ekranin virtual 100 inç

Në epokën e sotme të përshpejtimit teknologjik, linjat midis botës reale dhe asaj dixhitale vazhdojnë të mjegullohen. Një nga risitë më të fundit që shfaqet në këtë hapësirë ​​është një laptop që përdor realitetin e shtuar (AR) për të transformuar ekranin tradicional në një ekran virtual 100 inç. Laptopi i së ardhmes Ideja e një…