Microsoft identifikon shenja të arsyetimit njerëzor në AI të re dhe OpenAI njofton se ChatGPT tani do të hyjë në internet

Inteligjenca artificiale (AI) po bën përparime të mëdha, me lajmet më të fundit nga dy gjigantë të industrisë, Microsoft dhe OpenAI, që sinjalizojnë përparim të madh. Një studim i fundit nga Microsoft ka vënë në dukje shenjat e arsyetimit njerëzor në teknologjitë e tij të AI, ndërsa OpenAI ka njoftuar se modeli i tij gjuhësor,…