Kriptomonedha SUI hyn në skenë: CEX-et hapen menjëherë për tregti dhe tregu reagon

Kriptovaluta SUI, një monedhë e re dixhitale që po tërheq vëmendjen e industrisë, është tashmë e disponueshme për tregtim. Me shkëmbimet kryesore të centralizuara të kriptomonedhave (CEX) që hapin dyert e tyre për të tregtuar SUI menjëherë pas fillimit, tregu i kriptomonedhave është i zhurmshëm. Në këtë artikull, ne do të shikojmë karakteristikat e SUI…