Amnesty International akuzohet për përdorimin e imazheve të krijuara nga AI: çështje etike dhe implikime

Amnesty International, një organizatë joqeveritare globale për të drejtat e njeriut, kohët e fundit është vënë nën kritika për përdorimin e imazheve të krijuara nga inteligjenca artificiale (AI) në fushatat e saj. Shqetësimet e ngritura kanë të bëjnë me çështjet etike që lidhen me përdorimin e imazheve të krijuara nga AI dhe implikimet e mundshme…