Apple dhe Google bashkohen për të luftuar ndjekjen e padëshiruar përmes AirTags ndërsa MacBook Air 15 inç është në rrugë të mbarë

Është e rrallë të shohësh dy gjigantë të teknologjisë si Apple dhe Google të punojnë së bashku, por kur bëhet fjalë për trajtimin e çështjeve të privatësisë dhe sigurisë, këto kompani tregojnë se janë të gatshme për partneritet. Në këtë partneritet të ri, Apple dhe Google bashkojnë forcat për të luftuar ndjekjen e padëshiruar përmes…

Revolucion në komunikim: AI i kthen mendimet në tekst

Një ekip ndërkombëtar shkencëtarësh ka zhvilluar një sistem inovativ të inteligjencës artificiale (AI) i aftë për të transformuar mendimet e njerëzve në tekst të shkruar. Ky zbulim novator mund të ketë implikime të rëndësishme për të ardhmen e komunikimit dhe të përmirësojë jetën e miliona njerëzve me aftësi të kufizuara që kufizojnë aftësinë për t’u…