Chat GPT kthehet në Itali: Garantuesi jep dritën jeshile

Pas një periudhe pritjeje dhe verifikimi të rregulloreve të privatësisë, Chat GPT, platforma popullore e inteligjencës artificiale e bazuar në gjuhë, më në fund rikthehet online edhe në Itali. Garantori për mbrojtjen e të dhënave personale i ka dhënë dritën jeshile përdorimit të kësaj teknologjie revolucionare në vend, duke i hapur rrugën mundësive dhe aplikimeve…