Startup-i i ish-dizenjuesit të Apple zbulon një pajisje qe vishet me AI me projeksion të thirrjeve telefonike në dorë

Humane, një startup i fokusuar në inteligjencën artificiale (AI) i themeluar nga ish-dizenjuesit e Apple, Imran Chaudhri dhe Bethany Bongiorno, ka zbuluar një pajisje futuriste që mund të ndryshojë rrënjësisht mënyrën se si ndërveprojmë me teknologjinë. Pajisja, ende në fazën e prototipit, synon t’i bëjë ekranet opsionale, në vend të kësaj duke përdorur teknologjinë e…