Microsoft dhe Epic janë në partneritet për të mundësuar GPT-4 për kërkimin e pazbuluar të informacionit përkatës në të dhënat mjekësore.

Microsoft dhe Epic, liderë në fushën e teknologjisë dhe sistemeve të menaxhimit të informacionit mjekësor, përkatësisht, njoftuan së fundmi një bashkëpunim për të mundësuar GPT-4, versionin më të fundit të inteligjencës artificiale nga OpenAI, që të ekzaminojë në mënyrë të pavëmendshme dhe jo-invazive të dhënat mjekësore. Ky partneritet do të revolucionarizojë mënyrën e menaxhimit dhe…

Bluesky debuton në Android, Elon Musk kundër Microsoft dhe Snapchat hap chatbotin e tij të AI: më i fundit në botën e teknologjisë

Bota e teknologjisë po ndryshon vazhdimisht dhe lajmet më të fundit kanë të bëjnë me lançimin e Bluesky në Android, kërcënimet ligjore të Elon Musk kundër Microsoft-it dhe chatbot me AI të Snapchat që hapet për të gjithë përdoruesit. Në këtë artikull, ne do të shohim implikimet e këtij lajmi dhe se si mund të…