Samsung vlerëson Bing si një alternativë ndaj Google; Alphabet humbet 55 miliardë dollarë ndërsa Elon Musk shpall “TruthGPT

Gjigandi i Koresë së Jugut Samsung mund të befasojë botën e teknologjisë me një vendim të papritur: të zëvendësojë Google me Bing në pajisjet e tij. Lajmi shkaktoi një humbje prej 55 miliardë dollarësh për Alphabet, kompaninë mëmë të Google, dhe ndezi një debat për të ardhmen e kërkimit në internet. Samsung, një nga prodhuesit…

iOS 17 sjell frymë të freskët: aplikacione të jashtme dhe llogari depozitash në ekosistemin e ri të Apple

Apple ka qenë gjithmonë sinonim i inovacionit dhe me lançimin e afërt të iOS 17, kompania Cupertino prezanton ndryshime të rëndësishme në ekosistemin e saj. Përveç lejimit të përdoruesve të shkarkojnë aplikacione jashtë dyqanit të saj zyrtar, Apple po prezanton gjithashtu llogarinë e vet të depozitave, duke zgjeruar më tej gamën e shërbimeve të ofruara.…