Amazon sfidon Microsoft dhe Google me mjete të reja cloud në arenën e AI

Vitet e fundit, Inteligjenca Artificiale (AI) ka revolucionarizuar mënyrën se si kompanitë menaxhojnë dhe analizojnë të dhënat. Amazon, Microsoft dhe Google kanë qenë forcat kryesore lëvizëse pas këtij revolucioni teknologjik. Tani, Amazon është gati të sfidojë konkurrentët e saj me mjete revolucionare të reja cloud në hapësirën e AI, duke rritur konkurrencën dhe duke premtuar…